Om Ann

För mig är självkänslan A och O för att må bra i mitt liv. Under hela min uppväxt har jag själv lidit av låg självkänsla vilket gjorde att jag saknade inre trygghet och brottades med mängderna av olika rädslor. Framförallt rädslan för att bli övergiven och lämnad präglade mig då jag är adopterad. Jag hade svårt att känna att jag dög som jag var och trodde att jag behövde prestera för att bli omtyckt. När jag var i en relation fokuserade jag alltid mest på att min partner skulle må bra och glömde bort mig själv, vilket ledde till att jag kände mig vilsen och tom. Jag hade svårt att lyssna på min intuition och magkänsla och sökte istället bekräftelse utifrån vilket tog mig längre ifrån mig själv. Jag hade stort kontrollbehov och hade svårt att känna tillit och tålamod. Jag kände mig avundsjuk på andra som jag trodde hade ett så bra liv. Till ytan verkade jag stark och som att jag hade koll, men på insidan kände jag mig liten, sårbar och ensam. Att inte leva efter min egen magkänsla eller hjärta skapade stress inombords och ledde tillslut till en sjukskrivning. Jag förstod inte där och då att anledningen till att jag mådde så dåligt var min låga självkänsla. När jag blev medveten om detta, lärde mig acceptera mig själv och sedan även älska mig själv så började jag känna en annan frihet, jag började strunta i vad andra tyckte och tänkte om mig och började fokusera på vad jag ville.

Jag är utbildad livscoach, självkänslacoach och stresscoach och brinner verkligen för att hjälpa andra människor och utveckla mig själv. Min bakgrund är inom design och inredning och jag har bland annat jobbat som inredare på Ikea, Inköpare på H&M HOME och drivit eget företag som formgivare och dekoratör. Mitt kreativa och lösningsorienterade sinne tar jag med mig in i coachingen där jag har en förmåga att lägga märke till detaljer och kan hjälpa dig forma ett liv för dig.

Genom att själv gå till coacher, mentala tränare och jobba med att lära känna mig själv började jag leva ett liv som passade mig. Jag utbildade mig därför till självkänslacoach vilket var starten till en dröm jag länge haft. Därefter fyllde jag på med utbildningar till livscoach, stress och ACC coach, qigong och mindfulnessinstruktör och numerolog.

Forma om har fått sitt namn för att jag tror på att allt går att forma så som vi vill. Ingenting kommer vara för evig då allt är i förändring hela tiden och du har möjligheten att välja hur du vill forma ditt liv i varje stund. Min intention med Forma om är att hjälpa så många som möjligt att stärka sin självkänsla så att de känner sig fria att välja de livet de önskar leva.