Referenser – individuell coaching

“Känns som jag de senaste veckorna fått tillbaka meningen med mitt liv. Inget har förändrats, ändå är allt annorlunda. Och det är jag som fixat det, med din hjälp! Är så löjligt stolt över mig själv och du borde vara stolt över dig också! DU har gjort ett fantastiskt jobb med mig!”

“Den bästa och viktigaste insikten jag fått genom coachingen med dig Ann, är att jag ska vara snäll mot mig själv. Mitt nya sätt att tänka har gjort sådan otrolig skillnad i mitt beteende och min syn på mig själv. Tack!”

“Bara en enkel grej som att tänka i nya banor gjorde stor skillnad för mig. Tack för att du ställer bra frågor som gör att jag måste tänka efter och vara ärlig mot mig själv.”

“Ibland känns det som att hjärtat och hjärnan vill precis olika. Som att underkroppen vill gå åt höger men överkroppen vill gå åt vänster. Och kvar står du i mitten, förblindad av känslor. Det är då, prick då, som fina Ann på Forma om kommer in. Och med sitt magiska jag, stöttar dig till att komma fram till det som du egentligen redan vet. Tack!”

“Du bär på dina egna svar men du vet inte om det förrän du träffat Ann. Hon kan, men sina frågor, locka fram sidor av dig själv som du inte anat att du hade. Det är en spännande och svindlande känsla!”

“När jag började gå hos Ann stod jag inför ett stort vägskäl i livet, även om jag inte visste om det själv då. Hon hjälpte mig genom att försiktigt guida mig igenom mina problem, som ett barn som behöver hjälp att gå. Men hon gav mig också verktygen att själv fortsätta gå, när hon ansåg att jag var redo. Ann är en av de sällsynta människor som kan känna det du tänker, även fast du själv inte vågar känna det. Hon ger dig möjligheten att utvecklas, att lära känna dig själv och hjälper dig att leva ditt drömliv. Jag är otroligt tacksam för att jag har haft förmånen att få gå till Ann och kommer komma tillbaka igen, när jag behöver lite extra hjälp att gå.”

”Jag fick äran att bli coachad av Ann och jag måste erkänna att jag innan första samtalet kände mig lite skeptisk och ganska nervös. Men de var känslor som släppte snabbt. Då jag och Ann inte bor i samma stad så skedde samtalen via telefon, vilket jag tycker fungerade utmärkt. Ann har en trygg och lugnande röst och får en att tänka i banor som man kanske inte brukar göra. Hon har en grym förmåga att snappa upp de saker som man själv knappt är medveten om att man säger men som man sedan inser faktiskt är av stor betydelse för en. Jag är en person som tycker att det kan vara lite jobbigt att prata om mig själv. Att mina bekymmer inte är någonting i jämförelse med alla andras och att jag ”borde” vara så mycket gladare och lyckligare än vad jag är. Detta är någonting som Ann får en att totalt glömma bort. Samtalen rinner på och på något sätt plockar hon ner en på jorden och får en att inse att man faktiskt är värd att må bra och att de tankar och bekymmer som man har är värda att ta på allvar. Detta ordet ”borde” var också någonting som Ann snappade upp och fick mig att reflektera kring. Idag tänker jag ofta tillbaka på samtalen med Ann. I vissa situationer kan jag tänka: Vad skulle Ann säga nu? Så med detta sagt. Ann fastnar och gör avtryck och får en att förstå att man är värd att må bra. Att ha Ann som coach är någonting som jag verkligen kan rekommendera. En investering i sig själv. Ann: Av mig får du en tia av tio möjliga!”

Referenser – gruppcoaching

“Kursen var verkligen långt över mina förväntningar! Allting har verkligen varit toppen, att kursen varit fokuserad på självkänslan och varje tillfälle har haft sitt fokusområde har varit så bra, kanske ytterligare ett tillfälle hade varit bra och kul för 4 gånger gick så snabbt, haha. Den här kursen i självkänsla rekommenderar jag verkligen alla! Har fått så djupa insikter som jag kommer ta med mig hela livet och det är ovärderligt. TACK ANN”

“Jag har utvecklats otroligt mycket under kursen. Det går en röd tråd under hela tiden med konkreta råd och tips. Jag kan varmt rekommendera Självpepp!”

“Ann har hjälpt mig bli medveten om mina handlingar och genom konkreta tips, övningar och diskussioner hjälpt mig på vägen mot en bättre självkänsla. Supernöjd med allt! Och Ann som Coach är mycket bra! Bra med så många frågor, dvs att du frågar tills man själv kommer på svaret.”

“Ann är väldigt bra, analytisk, lyssnar och kan bryta ner stora mål till små som jag inte tidigare tänkt har gått. Ger väldigt bra perspektiv på de problem man har – och hur man kan förbättra. Hjälper en se problemet från ett annat håll – så man får bättre förståelse. Hjälper en känna acceptans mot sig själv och trygghet att våga öppna sig. Professionell!”