Jakten på lyckan

Vi tror att det som händer utanför oss är det som avgör vår lycka. Vi väntar på att känna tillfredställelse till vi har mer pengar, mer kärlek, bättre hälsa, bara våren kommer då, när jag har mera tid, när jag har fått det där jobbet. Vi har en kraft inom oss själva som vi ger bort i tron om att det som är utanför oss avgör hur vi ska må. Men det handlar om val! Det är ett val att må bra i stunden, ett val att ta tillbaka sin egen kraft, den som finns inom dig. Om du inte kan känna tillfredställelse just nu vad är det som säger att du skulle göra det om du hade alla de där sakerna utanför dig själv som du tror att du behöver? Det som får dig att må bra finns inom dig.

Livet är balans mellan bra och jobbigt, det händer saker som är tuffa att gå igenom, men valet hur vi hanterar livet är vårt.

Gör ett aktivt val.

Ändra känslan i kroppen, ändra historierna du matar dig själv med och ta tillbaka kraften som du tidigare givit bort.

 

Ann

 

 

No Comments

Post a Comment