6 tips på hur du coachar dig själv.

Ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja när man känner sig redo för att ändra sitt liv och leva mer på sina egna villkor. Här är en lista med punkter som jag fick med mig under min coachutbildning som du kan börja agera efter .

  1. Handla efter din passion. När du känner ett starkt energiflöde, handla! Gör mer av det som du tycker om att göra. Din passion visar sig genom sysselsättningar som får dig att glömma bort tiden.
  2. Var selektiv. Sluta göra saker som du bara gör utav plikt. Lägg märke till kroppens signaler de kommer visa dig när du agerar utifrån plikt eller glädje. Ifrågasätt dina motiv när du gör dina val.
  3. Lyssna. Följ upp återkommande intuitiva budskap. Var uppmärksam när det kommer en möjlig väg till dig.
  4. Satsa. Gör det som krävs för att komma i rörelse mot det som din intuition säger till dig att göra.
  5. Var öppen. Du vet aldrig. Allt är möjligt hela tiden.
  6. Var tillitsfull. Lita på den process du befinner dig i. Det finns inga tillfälligheter.

Jag hade dessa punkter utskrivna på kylskåpet när jag började en mera aktiv resa till att ta ansvar för mitt liv och leva i linje med mig själv och mina drömmar. Det var en bra påminnelse när jag ändrade om mitt tankesätt och fortfarande något jag lever efter.

Ann.

 

No Comments

Post a Comment