Föreställningar och förväntningar

Jag tror att våra förställningar och förväntningar på hur vi själva och livet ska vara är en stor del till att många mår dåligt. Vi har så många konstiga föreställningar om hur vi själva borde vara men det enda det gör är att skapa stress och hinder. Våra förväntningar på hur något ska bli begränsar oss till en bild i vårt huvud istället för att uppleva något i stunden och se vad som händer. Livet kan vara så mycket mer än det vi själva tror.

Begränsa varken dig själv eller livet genom förväntningar och föreställningar. Var istället nyfiken! Nyfiken på dig själv, lär känna vem du är bakom den du tror att du behöver vara. Om inte alla rädslor var i vägen hur skulle du leva då? Vad viskar rösten inombords? Vilka drömmar ger dig fjärilar i magen? Om du mötte livet med nyfikenhet och inte begränsades till dina förväntningar, vad skulle hända då?

 

No Comments

Post a Comment