Bestäm dig för att ha en bra dag

Har du den mentala styrkan att bestämma dig för att en dag ska bli en bra dag? ⠀⠀

Tankens kraft är stark. Du har säkert hört om idrottare som visualiserat sina fysiska prestationer i vila men som ändå givit fysiska utslag. Vi vet att det ligger någonting i det ändå så lägger de flesta så lite tid på sin mentala träning. Övningen för att bli starkare mentalt och kunna svänga om tankarna när det behövs tas för givet. De flesta konstaterar att detta var svårt och jobbigt, jag skiter i det och hoppas att det blir bättre med tiden. I vilket annat område i livet tror vi att den attityden skulle fungera? Om du har en utmanande uppgift på jobbet struntar du då i den och tror att du automatisk kommer bli bättre? Går du till gymmet och inser att vikterna är för tunga, går hem och tror att du ska bli starkare? Om du tycker att det är jobbigt att prata inför folk så vet du att du behöver träna för att bli bättre.

Samma sak om du vill bli starkare mentalt, du måste öva som med allt annat där du vill utvecklas så krävs det tid och övning för att bli bättre.

 

Ann

 

No Comments

Post a Comment