Låt oss prata om avundsjuka.

Känslan ingen vill erkänna men som jag tror att vi alla känner ibland.

När vi känner avundsjuka handlar det om att någon annan har något som vi tror att vi själva inte kan få eller nå. Vi har fokuset utanför oss själva och när avundsjukan är som fulast unnar vi inte ens den vi är avundsjuk på att ha det den har. Då är det viktigt att stoppa sig själv!

Vi kan alla lyckas med det vi verkligen vill göra men vi behöver utgå från oss själva istället för att jämföra oss med andra. Du är helt unik i din sammansättning och det finns inte en enda person som är precis som du, och DET är din styrka! Du är ett original.

Du behöver ta reda på vad just du är här för att göra, hur du ska använda dina talanger och styrkor. Det går inte att kopiera andras idéer eller gå någon annans väg, för vi har alla vår alldeles egna. Visst kan du inspireras av andra och lära av hur någon annan har gjort för att kommit dit de kommit, men du har din egen väg att gå för att lyckas. Sluta jämför dig med andras karriärer, utseende, relationer, boende osv. Släpp vad folk runt omkring dig gör och fokusera på dina möjligheter och visioner istället. Du kan inte leva någon annans liv. Du måste leva ditt. Så vad längtar ditt hjärta efter? Vad är det du innerst inne vill göra?

Gör det och strunta i vad andra gör, de har sina vägar att gå. Släpp missunnsamheten för du vet inte vad någon annan har gått igenom för att vara där de är. Alla kan vi lyckas genom att leva våra egna liv och följa vårt hjärta.

 

Ann

 

No Comments

Post a Comment