Du är tillräcklig.

Att vi tror att vi behöver saker utanför oss själva för att känna oss hela är en stor illusion. Vi försöker finna pusselbitarna vi tror saknas i mat, relationer, alkohol, jobb, shopping osv. Men om jag säger till dig att du är tillräcklig precis som du är, tror du mig då? ⠀⠀

Jag har också sökt tröst i mat, trott att jag skulle bli hel om jag bara hade en relation, inbillat mig att jag skulle bli lycklig om jag bara fick det där jobbet och att jag skulle må liite bättre om jag köpte den där tröjan. Missförstå mig inte nu, jag älskar att vara i en relation, att köpa fina kläder och äta god mat. Skillnaden är att jag inte längre tror att det kommer förändra mig eller göra mig hel. Att jobba med sin personliga utveckling handlar inte om att sluta leva ett modernt fungerande liv, det handlar om att kunna hantera vårt moderna liv på ett fungerade sätt.

 

 

Ann

 

No Comments

Post a Comment